niss.gov.ua

Захід проводився у рамках проекту «Правоохоронна система України: стан, проблеми, перспективи реформування» за підтримки Програми МАТРА Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди, повідомляється на сайті Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України.

Співдиректор програм з питань зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова О. Мельник презентував результати дослідження «Концептуальні підходи до реформування органів внутрішніх справ як складової правоохоронної системи та сектору безпеки і оборони України».

Участь у дискусії взяли представники законодавчої та виконавчої влади, силових структур, науковці, державні та незалежні експерти України, а також представники зарубіжних посольств та міжнародних організацій.

Відео дня

Читайте такожУ Києві відбудеться круглий стіл з питань бюджетної та податкової децентралізації

Від Національного інституту стратегічних досліджень участь у роботі "круглого столу" також взяли провідний науковий співробітник відділу проблем національної безпеки С. Дрьомов та головний спеціаліст відділу проблем національної безпеки В. Цюкало.

Узагальнені матеріали та рекомендації "круглого столу" оприлюднені на сайті Центру Разумкова та надіслані до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, МВС Ураїни.