minregion.gov.ua

Як йдеться в повідомленні на сайті Мінрегіону, це Волошин Юрій Миколайович та Кучеренко Олена Василівна. Обидва кандидати на даний час обіймають керівні посади у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Зазначені особи пройдуть додаткову співбесіду з експертами з питань регіонального розвитку та  консалтингових послуг у сфері менеджменту, управління та навчання персоналу. За результатами цієї співбесіди буде обраний  Директор Департаменту з питань регіонального розвитку.

Співбесіди із кандидатами на посаду заступника Директора Департаменту з питань регіонального розвитку тривають.

Відео дня

Нагадаємо, у Мінрегіоні триває конкурс на заміщення вакантних посад у Департамент з питань регіонального розвитку. 6 травня 22 кандидати на заміщення цих посад взяли участь у письмовому іспиті. Наступний етап – співбесіда з тими, хто успішно написав іспит, - розпочався 6 травня о 15.00. Друга частина співбесід з кандидатами на заміщення вакантних посад у Департамент з питань регіонального розвитку розпочалася 7 травня о 14 годині. Загалом, до другого етапу конкурсу – співбесіди – за результатами письмового іспиту пройшли 19 кандидатів.

До складу конкурсної комісії під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслава Негоди увійшли представники структурних підрозділів Міністерства, Голова Громадської ради при Мінрегіоні Павло Міхайліді та експерти з питань регіонального розвитку та  консалтингових послуг у сфері менеджменту, управління та навчання персоналу.