facebook.com/pnadu

Про це повідомляється на сайті Асоціації міст України.

Інститут "Вища школа державного управління" Національної академії державного управління при Президентові України здійснює набір на навчання за державним замовленням (фінансування з державного бюджету) за спеціальністю "Публічне адміністрування" галузі знань "Державне управління" за денною формою навчання.

Запрошуються особи, які на момент подання документів не досягли 35 років і перебувають на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менше як один рік. Обов'язковою умовою вступу є достатнє володіння англійської мовою.

Відео дня

Період навчання зараховується до стажу державної служби (служби в органах місцевого самоврядування). Після успішного закінчення Інституту випускник отримує диплом кваліфікаційного рівня "магістр" про другу вищу освіту.

Навчання триває 18 місяців і включає:

- стажування в органах влади, вищих учбових закладах аналогічного профілю в країнах ЄС;

- викладання практико орієнтованих дисциплін політичними діячами розвинутих країн, відомими українськими політиками;

- участь слухачів у міжнародних та європейських грантових програмах;

- стажування впродовж місяця в органах державної влади України (Адміністрації Президента України, Секретаріаті Кабінету Міністрів України та Апараті Верховної Ради України).

Контакти: hspa@ukr.net, тел. (044) 481-21-98, 481-21-86, 455-68-01.

Детальніше на сайті: http://www.hspa.edu.ua/