4leader.com.ua

Основними завданнями заходу є обговорення тенденцій і перспектив державної політики у сфері адміністративних послуг, активізація представників громадських організацій для їх впливу на політику децентралізації і створення центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), механізмів моніторингу та взаємодії громади і влади для формування дієвих ЦНАП.

Перевага надається представникам громадських організацій Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Кіровоградської, Черкаської, Вінницької, Житомирської та Київської областей і міста Києва, які ще не відвідували аналогічних заходів Центру політико-правових реформ.

Читайте такожНа початку червня у Чернівцях пройде конференція з енергоефективності

Відео дня

Для учасників заходу забезпечується: харчування (кава-брейк, обід) та компенсація вартості проїзду (за тарифом поїзд/купе або автобус), за умови своєчасного підтвердження участі та отримання підтвердження реєстрації, а також надання організаторам копії або оригіналу проїзних документів.

Просимо подавати заявки на участь у заході до 25 травня 2015 року, надіславши заповнену реєстраційну форму на електронну пошту: incoteh@gmail.com.

Підтвердження участі у заході та програма заходу будуть надіслані на вказану Вами електронну пошту до 27 травня 2015 року.

Додаткову інформацію щодо заходу можна отримати за телефонами 050 674 44 84, 096 352 75 40, а також електронною поштою incoteh@gmail.com.