Мінрегіон / oblrada.km.ua

Нагадаємо, Департамент з питань регіонального розвитку куруватиме стратегічно важливі напрями роботи Міністерства. На цей новий підрозділ покладена відповідальність за забезпечення реалізації державної стратегії регіонального розвитку. Першочергові завдання - це впровадження реформ у місцевому самоврядуванні та децентралізації.  

До структури Департаменту входять такі підрозділи:

відділ моніторингу регіонального розвитку,

Відео дня

відділ проектів та програм регіонального розвитку,

відділ інституційного забезпечення територіального розвитку,

відділ міжрегіонального та транскордонного співробітництва,

сектор розвитку сільських територій.

Оголошено відбір на вакансії спеціалістів та керівників, в тому числі, Директора Департаменту.

Міністерство зацікавлене в залученні найкращих фахівців з питань регіонального розвитку. З метою проведення ефективної процедури відбору, забезпечення неупередженості та прозорості призначення на посади, створена професійна конкурсна комісія. До її складу, включені експерти з питань регіонального розвитку та представники таких відомих компаній, як PricewaterhouseCoopers, Pedersen & Partners, Школа HRM, MCG recruiting, Accord Consulting.

Щоб взяти участь у конкурсі претендентам необхідно надати до Мінрегіону встановлений перелік документів, пройти іспит та співбесіду з членами комісії. Ми чекаємо активних кандидатів, орієнтованих на результативну роботу та впровадження важливих для країни змін.