Facebook Асоціація малих міст України

Про це повыдомляється на сторінці у соцмережі Facebook Асоціації малих міст України.

"До складу делегації увійшли міські голови: Анатолій Повар (м. Олевськ, Житомирська область), Олексій Рябоконь (м. Пирятин, Полтавська область), Юрій Бова (м. Тростянець, Сумська область), Олександр Корінний (м. Новоукраїнка, Кіровоградська область), Леонід Кравченко (м. Бобринець, Кіровоградська область),Сергій Соломаха (м. Миргород, Полтавська обалсть)", - сказано в повідомленні.

В Асоціації малих міст України зазначають, що в рамках даного візиту учасники зустрічалися з послом України в Литві Валерієм Жовтенком, першим секретарем Посольства України в Литві Володимиром Бігуном. Під час зустрічі вони обговорили можливості використання литовського досвіду реформування місцевого самоврядування та впровадження сучасних технологій у комунальному господарстві, зокрема у сфері біологічної очистки води.  

Відео дня

Читайте такожДо Рівного на навчальний візит прибудуть представники органів місцевого самоврядування

Також зазначається, що представники делегації відвідали міську раду міста Алітус, де ознайомилися з роботою департаментів економічного розвитку та залучення інвестицій, відділом енергоменеджменту.

Крім того, українська делегація відвідала сучасні промислові підприємства, ознайомилася із сучасною фабрикою з виготовлення фотовольтажних систем, оглянули електростанцію, ознайомилися з останніми технологіями у сфері сонячної енергетики.

Також українська делегація відвідала підприємства «TRAIDENIS», яке спеціалізується на технологіях очищення стоків та об’єктів, на яких впроваджено та використовується обладнання «TRAIDENIS».

Раніше УНІАН повідомляв, що в Івано-Франківську відбудеться навчальний візит представників органів місцевого самоврядування.