Скриншот

Також очікується участь уповноваженої з питань співробітництва посольства ФРН в Україні Д.Бергельт, керівника Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні С.Мюллер, першого заступника Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України О.Корчміт, представників донорських та міжнародних фінансових організацій. Асоціацію міст України представлятиме Виконавчий директор М.Пітцик.

Організатори конференції: проект українсько-німецького міжнародного співробітництва GIZ "Енергоефективність у громадах" у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України та Чернівецькою міською радою.

Читайте такожДецентралізація в дії: до місцевих бюджетів надійшло на 40% більше грошей

Відео дня

Серед головних тем конференції:

- Нове у законодавстві. Виклики енергоефективності: самоорганізація та державна підтримка;

- Ефективне управління через менеджмент енергії - щлях до сталого розвитку громад;

- Розвиток інституційної спроможності у сфері договорів енергоефективності  (ESCO-механізм) - співпраця України з парнерами в межах ЄС;

- Механізми фінансування проектів з енергоефективності за підтримки міжнародних фінансових організацій: Е5Р, Європейський інвестиційний банк, НЕФКО;

- інше.

Під час заходу представники проекту GIZ презентують розроблену за підтримки проекту електронну систему моніторингу та бенчмаркінгу та представлять результати співпраці з містами-партнерами.