minregion.gov.ua

Сьогодні, 12 травня, о 15.00 конкурсна комісія по відбору кандидатів на заміщення вакантних посад начальника Відділу інституційного забезпечення територіального розвитку та завідувача Сектором розвитку сільських територій у Департаменті з питань регіонального розвитку розпочне співбесіди з кандидатами, що успішно склали письмовий іспит.

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Так, на співбесіду на посаду начальника Відділу інституційного забезпечення територіального розвитку у Департаменті з питань регіонального розвитку запрошено 9 кандидатів. Ще 4 кандидати запрошені на співбесіду на посаду завідувача Сектором розвитку сільських територій у Департаменті з питань регіонального розвитку.

Відео дня

Нагадаємо, 12 травня відбувається засідання конкурсної комісії по відбору кандидатів на заміщення вакантних посад начальника Відділу інституційного забезпечення територіального розвитку та завідувача Сектором розвитку сільських територій у Департаменті з питань регіонального розвитку під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслава Негоди увійшли представники структурних підрозділів Міністерства, Голова Громадської ради при Мінрегіоні Павло Міхайліді та експерти з питань регіонального розвитку та  консалтингових послуг у сфері менеджменту, управління та навчання персоналу.

До складання письмового іспиту було запрошено 14 кандидатів на заміщення зазначених посад.