Вінницька облрада затвердила стратегію розвитку / vinrada.gov.ua

Як передає кореспондент УНІАН, за відповідне рішення одностайно проголосували 96 депутатів, присутніх сьогодні на засіданні чергової сесії облради.

Метою Стратегії є підвищення якості життя та добробуту населення на основі реалізації обґрунтованих структурних реформ; зростання конкурентоспроможності економіки області; впровадження інноваційно-інвестиційної моделі сталого розвитку на сучасній технологічній основі тощо.

В документі визначено 6 основних стратегічних цілей – забезпечення безпеки життєдіяльності населення області; зростання конкурентоспроможності економіки області; залучення інвестицій та розвиток міжнародних відносин; екологічна безпека навколишнього середовища; розвиток соціальної, культурної та туристичної сфери області й розвиток місцевого самоврядування.

Відео дня

Читайте такожЧотири області, які затвердили регіональні стратегії розвитку, можуть отримати додаткове фінансування - АПВ рішенні зазначено, що стратегічні цілі деталізуються в 24 операційних цілях, що в свою чергу складаються із заходів та очікуваних результатів.

Також визначено й описано ключові проблеми розвитку області, принципи реалізації стратегії та механізми реалізації стратегії.